AC Milan - FC Internazionale Igranje odgođene utakmice

Serie A - 27° Kolo

04.04.2017 - 18:30h - Stadio San Siro

Vratili smo se na mjesto događaja!


Mjesec dana nakon tragične smrti Davide Astorija sporadično čujemo da se netko sjeti te tragedije. Već sam to napisao pred mjesec u blogu o neodigranoj utakmici AC Milan - FC Internazionale (RIP Davide) i žao mi je da su se moje slutnje obistinile. #ripdavide


Ali šta ćemo, svijet je takav.


Nažalost, uz sve to, ta odgoda je došla u našem najboljem periodu, a odigravanje te utakmice je došlo u periodu gdje smo počeli lagano padati i 3 dana nakon rubentusa u Torinu. Zasluge tomu idu merdama koje su se držale pravila i odabrale srijedu 04.04. kako bi se ta utakmica odigrala što je utjecalo na sve nas putnike kao i na igrače zbog zgusnutog rasporeda. Merde su uvijek bile merde!


No dobro, prijeđimo na naše doživljaje.

Putovanje kao i uvijek dobro i zabavno. Došli smo u tmurni i kišoviti Milano ali s obzirom da smo kasnije krenuli nismo imali vremena skočiti do Duoma, a Casa Milan smo i tako vidjeli mjesec dana ranije.


Kako je kiša padala, a stadion još nije bio otvoren išli smo u restoran- pizzeriju iza naše Curve. Pojeli i popili koju pivicu te lagano do stadiona.


Mjesta na prvom prstenu bila su fenomenalna. 3. i 4. red iza gola! Ma di ćeš bolje?!


Vidjeli smo oba poništena gola i s obzirom na sve uživali u utakmici i navijanju.


Falilo je malo i s jedne kao i s druge strane za pobjedu. Treba priznati da je druga strana čak i imala bolje prilike no to je derby i desi se da manji klub iz Milana zna zagorčati život.


Sve u svemu lijepo putovanje uz jedini žal što neki koji su htjeli nisu mogli ići zbog igranja preko tjedna.


Bit će novih prilika slijedeće sezone i nadam se da će nas početi biti više jer ipak smo mi najstariji Milan Club na Balkanu!inter merda!

45 visualizzazioni0 commenti

Post recenti

Mostra tutti
DIVENTA UN MEMBRO DEL MILAN CLUB RIJEKA FIUME